• J&S Porschespecialist Alblasserdam
  • J&S Porschespecialist Alblasserdam
  • J&S Porschespecialist Alblasserdam
  • J&S Porschespecialist Alblasserdam
  • J&S Porschespecialist Alblasserdam

J&S Autotechniek - Alblasserdam

De onafhankelijke Porsche Specialist


Laat uw jongensdroom ook werkelijkheid worden.

Eigenlijk droomt bijna iedereen er wel van: het bezitten van, en rijden in een Porsche, voor velen de ultieme automobiel. Al jaren een levende legende. Exclusief, krachtig, mooi, stijlvol en vooral hartveroverend en adembenemend. Het enige 'nadeel' van dit merk is dat er nu eenmaal een stevig prijskaartje aan deze exclusieve kwaliteit hangt. Daardoor valt de droom dan ook vaak in duigen. De één heeft er zoveel niet voor over en voor de ander lijkt het buiten bereik te liggen. Wij kunnen uw jongensdroom wel werkelijkheid laten worden!

 

Kopen en rijden van een Porsche, onbetaalbaar?

Het kunnen kopen en rijden van Porsche hangt eigenlijk maar van drie belangrijke factoren af:
- Aanschaf
- Onderhoud
- Uw rijstijl


J&S Autotechniek, specialisten met beide benen op de grond

Bij ons betaalt u geen luxe. Wij hebben een keurig maar gewoon pand, geen marmeren vloeren, geen koffiedame (maar wel een automaat), geen receptioniste, geen dure reclame, geen dure brochures enzovoort. Dat soort zaken zit normaal verweven in de aanschafprijs bij zowel nieuw als gebruikt. Bij ons betaalt u dus alleen voor uw auto. Dat geldt ook voor het onderhoud: wij hebben geen magazijnchef en importeren veelal zelf de onderdelen rechtstreeks uit Duitsland. Deze besparing geven wij direct door aan onze klanten! Als laatste uw rijstijl. Wanneer u eenmaal een Porsche bij ons heeft aangeschaft en zich aan een aantal richtlijnen houdt, is een Porsche veelal goedkoper in onderhoud dan andere merken. Waarom? De kwaliteit van de onderdelen ligt veel hoger dan bij 'andere' merken. Het materiaal is daardoor weliswaar duurder maar dan ook bestand tegen extreme omstandigheden en snelheden. Het gaat hierdoor bij 'normaal' gebruik dan ook veel langer mee! Met andere woorden: Als u uw Porsche netjes warm rijdt alvorens u het 'gas' erop zet en niet onnodig hard remt en beschaafd doch snel optrekt, valt het onderhoud absoluut mee en hoeft het per definitie niet hoger te liggen dan bij een 'gewone' auto!

De aanschafprijs wordt natuurlijk ook sterk beïnvloed door bouwjaar en uitvoering. Een Porsche die van een echte 'liefhebber' is geweest en altijd voldoende onderhoud heeft gekregen kan zijn nieuwe 'baas' nog jarenlang rijplezier geven. Dus kom eens vrijblijvend langs voor een kennismaking en wellicht kunnen wij samen uw droom toch laten uitkomen!

Net even iets meer "heilige koe"

Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw heilige koe net even dat "ietjes meer" te geven. Zowel motorisch als optisch. Het perfect afstellen en eventueel tunen van uw krachtbron kan door ons vakkundig worden uitgevoerd. Daarnaast leveren wij ook accessoires als sportvelgen, verlagingssets, spacers, sportschokdempers en sportuitlaten. Dit beperkt zich trouwens niet tot het merk Porsche alleen! Ook hier geldt weer: u betaalt geen meerprijs voor luxe! Bel vrijblijvend om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Onderzoek samen met ons of uw droom kan uitkomen! Het leven is om van te genieten en daar hoort deze droom bij! Als het bezitten en rijden in een Porsche altijd al in uw achterhoofd heeft gespeeld, is dit het moment om die stap te nemen! Kijk naar ons aanbod en bel of kom langs. Vanzelfsprekend kunnen wij uw huidige auto inruilen.

Onder 'Beschikbare automobielen' treft u een keur van gebruikte wagens aan. Stuk voor stuk 'eerlijke' auto's zowel Porsche alsmede andere merken.

Sommige mensen rijden bijna gratis Porsche!
Indien u zakelijk een auto rijdt (lees ook 'lease-auto') dan heeft u te maken met een bijtelling voor het privégebruik van deze zakenauto. Heeft u echter een aannemelijke privé-auto (en dat is een Porsche zeker!) en u gebruikt de zakenauto uitsluitend voor de zakelijke ritten (kilometeradministratie bijhouden) dan kan in veel gevallen de bijtelling van 20% - 25% van de cataloguswaarde van de zakenauto worden vermeden. Dit kan u duizenden euro's per jaar opleveren! Wat doet u liever: toch naar de fiscus brengen of voor dit geld uw jongensdroom laten uitkomen? De keuze is aan u!

Kom vrijblijvend langs. De koffie staat voor u klaar! *
* Liefst na telefonische afspraak

Heeft u opmerkingen of vragen dan kunt u ons altijd een e-mailbericht sturen of even telefonisch contact met ons opnemen.

 

J&S Autotechniek

Porschespecialist

Service & kwaliteit

Onafhankelijk

Onderhoud & reparatie

Motorrevisie & tuning

Onderdelen

Inkoop & Verkoop


 

PAGINA'S CONTACT LOCATIE

 

 

 

Home

Over ons

Voorraad

Contact

Kelvinring 32

2952 BG Alblasserdam

078 - 6103759

info@jsauto.nl 
 
 

Website: Hademax - Barendrecht